Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.01.2006.

12:04

Milijaš i definitivno u Zvezdi

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

U ranim popodnevnim satima u Medija centru FK Crvena Zvezda četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je igrač Zemuna i mladi reprezentativac SCG, Nenad Milijaš.

Iako su u Zemunu tvrdili da je ponuda koju su dobili od Zvezde neprimerena za njihovog najboljeg igrača, Milijaš je ipak postao novi član lidera na tabeli "Meridian Superlige".

Milijaš nije otputovao u Igalo na pripreme Zemuna, što je i bio pokazatelj da će ovog januara promeniti sredinu.

"Znam da je konkurencija za mesto u timu velika jer je vezni red Crvene zvezde najbolji u zemlji, ali ja verujem u sebe i smatram da svojim trudom i zalaganjem mogu da se izborim za mesto. Mogu uspešno da igram na više pozicija, a na treneru je da proceni koje mesto mi najviše odgovara" rekao je Milijaš prilikom predstavljanja na stadionu Crvene zvezde.

Milijaš je rođen 30. aprila 1983. godine u Beogradu, igra na poziciji veznog igrača i standardni je član mlade reprezentacije Srbije i crne Gore. U Crvenoj zvezdi će nositi dres sa brojem 17.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve