Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.01.2006.

20:49

Kasiljas: "Ništa od titule..."

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Golman Real Madrida Iker Kasiljas izjavio je u ponedeljak da više ne veruje u izglede Reala da osvoji titulu šampiona Španije, pošto ekipa sa Bernabeua zaostaje 13 bodova za Barselonom kolo pre polovine sezone.

"Iz dana u dan, postaje sve jasnije da će biti lakše osvojiti Kup kralja ili Ligu šampiona, jer su to eliminaciona takmičenja", izjavio je Kasiljas španskom radiju COPE.

"U ovoj fazi takmičenja u ligi ne možemo sebi da priuštimo gubitak bodova.  Lider sada ima 13 bodova prednosti, a timova koji su između nas ostvaruju dobre rezultate", dodao je golman kraljevskog kluba.

Barselona je u subotu pobedila Espanjol 2:1 i došla do klupskog rekorda od petnaest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Većina pratilaca nije uspela da osvoji sva tri boda, pa j eprednost Katalonaca na vrhu tabele porasla.

Posle neuspešnog početka sezone uprava Reala otpustila je trenera Vanderleja Lušemburga, ali je ekipa dobila samo jedan od poslednja četiri meča, od kada je vodi Huan Ramon Lopes Karo.

Real je trenutno šesti u Primeri, u osmini finala Kupa kralja brane prednost od 1:0 protiv Atletika iz Bilbaa, dok u Ligi šampiona u istoj fazi igraju sa Arsenalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve