Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.01.2006.

12:35

Partizan počeo pripreme

Izvor: Aleksandar Stojanović

Autor:Aleksandar Stojanović

Default images

Fudbaleri Partizana počeli su u ponedeljak šestonedeljne pripreme za prolećni deo sezone 2005-2006. Cilj je da se odbrani titula prvaka Srbije i Crne Gore o čemu je uobičajeno govorio direktor Nenad Bjeković.

“Sve će biti u redu ako ovu takmičarsku godinu završimo kako treba, kako smo i planirali, osvajanjem titule.”

Igrački kadar još nije do kraja definisan. I dalje su u toku pregovori u vezi sa dolaskom bivših igrača ekipe Danka Lazovića i Zvonimira Vukića. Sa Lazovićem je situacija nešto jasnija jer je danas Fejnord dobio novog direktora sa kojim će se pregovarati o pozajmici. U Partizanu nemaju dovoljno podataka o obavezama Vukića koji je formalno i dalje član Šahtjora a nejasno je pod kojim okolnostima je napustio engleski Portsmut gde je bio na pozajmici.

Prvi deo priprema obaviće se u Beogradu gde će se uglavnom trenirati dva puta dnevno. Pre podne će akcenat biti na fizičkoj pripremi a popodne će se više raditi sa loptom. Poslednja faza priprema obaviće se u Dubaiju, gde će ekipa provesti 15 dana.

Na prvom treningu pojavilo se 27 igrača, Ivica Kralj, Đorđe Pantić, Nemanja Jovšić, Nikolas Asprogenis (golmani), Niša Saveljić, Zoran Mirković, Nenad Đorđević, Marko Lomić, Nemanja Rnić, Milivoje Ćirković, Perica Stančeski, Branimir Bajić, Bojan Šljivančanin (igrači odbrane), Albert Nađ, Ivan Tomić, Nenad Brnović, Milan Smiljanić, Bojan Čukić, Nebojša Marinković, Miralem Sulejmani, Milan Bosančić, Miroslav Radović, Stefan Babović (igrači sredine terena), Srđan Radonjić, Obijora Odita, Borko Veselinović i Nenad Marinković (napadači). Nikola Grubješić, Vladimir Vukajlović i Milovan Milović, koji će otići 'na pozajmicu' nisu se pojavili u 'Zemunelu', a Branimir Petrović je došao da se samo pozdravi sa siagračima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve