Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.10.2005.

12:23

EP: Mladi po pobedu u Litvaniju

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Mlada reprezentacija Srbije i Crne Gore otputovala je iz Novog Sada za Litvaniju, gde će u petak igrati protiv domaće selekcije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Uprkos povredama nekolicine igrača, selektor "plavih" Dragomir Okuka izrazio je očekivanje da će njegovi fudbaleri uspeti da ostvare maksimalan učinak u predstojećim susretima sa Litvanijom i Bosnom i Hercegovinom, a samim tim i obezbede plasman u baraž.

Okuka je novinarima rekao da očekuje rasterećenu igru Litvanaca, koji su izgubili sve šanse da se plasiraju u baraž. Za mladu reprezentaciju SCG će u predstojeća dva meča nastupiti i povremeni "A" reprezentatvci Simon Vukčević i Dušan Basta.

Golman Crvene zvezde Vladimir Stojković otputovao je za Litvaniju, iako je imao problema sa povredom, ali je njegova prva zamena izmedju stativa "plavih" Miroslav Vujadinović definitino otpao sa spiska. Vujadinovića će zameniti Nemanja Jovšića iz Jedinstva iz Bijelog Polja.

Put Litvanije nije krenuo ni odbrambeni fudbaler OFK Beograda Branislav Ivanović umesto koga je u tim uskočio Radoš Bulatović iz kulskog Hajduka. Utakmica Litvanije i "plavih" igraće se u petak u Kaunasu sa početkom u 18h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve