Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.10.2005.

09:07

Ostavka Vermezovića, novi trener...

Izvor: Sportski žurnal

Autor:Sportski žurnal

Default images

Vladimir Vermezović nije više trener prvog tima Partizana. U subotu uveče posle treninga u SC Partizan – Teleoptik u Zemunu saopštio je igračima da je došao trenutak za rastanak:

"Ponudio sam ostavku. Sada od mene više ne zavisi...Ja vas više neću voditi," rekao je Vladimir Vermezović fudbalerima aktuelnog šampiona.

Tako je, ako je uopšte i postojala, otklonjena i poslednja dilema da li će i na koji način doći do promena na klupi Partizana. Današnju utakmicu između Partizana i Hajduka iz Kule sa klupe će udruženim snagama voditi Blagoje Paunović i Zvonko Varga, dojučerašnji asistenti u stručnom štabu Vladimira Vermezovića...

U toku dana sastaće se i rukovodstvo Partizana. Javnost i mediji već nekoliko dana "naglas razmišljaju" o novom treneru - najčešće je pominjan Momčilo Vukotić, ali neki izvori tvrde da to u ovom trenutku nije realna opcija. Partizan ponovo želi da angažuje stranca i kako saznaje "Sportski žurnal" on treba da stigne iz Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve