Nova vest
Fudbal

Subota, 27.08.2005.

20:58

Omladincima Zvezde “večiti derbi“

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Omladinci Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 1:0 u derbiju petog kola Omladinske lige Srbije. Jedini gol postigao je Nikolić u 8. minutu.

Crno-beli su u nastavku meča češće imali loptu u svom posedu i u nekoliko situacija bili su blizu izjednačenja, ali je domaćin ipak uspeo da se odbrani i nanese prvi poraz Partizanu u dosadašnjem toku lige. Ujedno su se omladinci Crvene zvezde osvetili za ubedljiv poraz iz prošle sezone kada je Partizan na svom terenu slavio sa 5:1.

Utakmicu na pomoćnom terenu Crvene zvezde posmatralo je oko 800 gledalaca. Među njima su bili i šef stručnog štaba Valter Zenga u društvu sa predsednikom kluba Draganom Stojkovićem. Zenga je najavio da će se četvorica igrača omladinskog tima, koji su igrali i prijateljski meč sa Čukaričkim, pridružiti radu sa prvim timom tokom pauze u šampionatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve