Nova vest
Fudbal

Subota, 13.08.2005.

20:11

Svađa gradskih rivala zbog Saviole

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Španski fudbalski klub Espanjol prekinuo je odnose sa gradskim rivalom Barselonom nezadovoljan što je Argentinca Saviolu pozajmila Sevilji, iako je Espanjol pokazao veliki interes da ga vidi u svojim redovima.

"Nemam ništa protiv Barselone i njenih navijača, koje poštujem, ali imam protiv uprave tog kluba. Odlučio sam da raskinem odnose sa njima i niko iz Barselone neće sedeti u VIP loži našeg stadiona dok sam ja na čelu kluba", izjavio je predsednik Espanjola Danijel Sančes Libre.

On je dodao da je 23-godišnji argentinski fudbaler jasno rekao da želi da dođe u Espanjol, nakon što mu je trener Barselone Frank Rajkard saopštio da na njega ne računa u novoj sezoni.

Predsednik Espanjola je naglasio da ih je Barselona "izigrala" i demantovao da je problem oko dovođenja Saviole nastao oko plate, već zato što Barselona nije želela da ga pusti u redove gradskog rivala.

"Prošle nedelje predsednik Barselone Djoan Laporta mi je rekao da bi bio zabrinut kada bi Saviola prešao u Espanjol i plašio bi se reakcije navijača ako bi postigao mnogo golova", rekao je predsednik Espanjola.

Danijel Sančes je rekao i da je Espanjol bio spreman da isplati Savioli traženu platu. "Čak sam ponudio 10 miliona evra za četvorogodišnji ugovor sa njim", rekao je predsednik Espanjola.

U međuvremenu, Saviola je predstavljen u Sevilji, gde ga je pozdravilo 1.500 navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve