Nova vest
Fudbal

Subota, 13.08.2005.

10:24

MSL: Smederevo dolazi u Humsku 1

Izvor: B92, sportska štampa

Autor:B92, sportska štampa

Default images

Utakmicama Budućnosti i Vojvodine, Voždovca i Hajduka i Budućnosti i Habitfarma pod Goricom, u subotu se nastavlja fudbalski šampionat Srbije i Crne Gore.

Ostali mečevi drugog kola Meridijan superlige, izuzev duela Jedinstvo – Crvena zvezda, koji je odložen za 31. avgust, igraju se u nedelju.

Najinteresantniji duel očekuje se u Humskoj, gde prvak Srbije i Crne Gore, posle gostovanja u Bratislavi, dočekuje ekipu Smedereva.

Umorni smo pomalo od gostovanja u Bratislavi ali prinuđeni smo da se ubrzano navikavamo na ritam sreda - nedelja, i koncentrišemo samo na prvi sledeći meč. Tako dočekujemo i duel sa uvek neugodnim Smederevcima, potpuno svesni da bi nas opuštanje moglo skupo koštati u borbi za titulom,” rekao je Ivan Tomić.

Smederevci se nadaju da bi mogli do povoljnog rezultata, ali su svesni činjenice kome gostuju.

Odlazimo na megdan rivalu koji je očito u dobroj formi i na pragu plasmana u Ligu šampiona. Nemamo šta da izgubimo, nismo opterećeni rezultatom, želimo samo da se predstavimo u što boljem svetlu. Ako svi odigraju najbolje što znaju, možda izvučemo i neku korist,” kaže trener Smedereva Tomislav Sivić.

Budućnost u Podgorici igra sa Habitfarmom, a Podgoričani se nadaju da će ‘potvrditi’ bod iz prvog kola.

Očekujem značajnu posetu, naravno i dobru igru moje ekipe i pobedu. Javor ima dobar tim i mislim da će predstavljati osveženje na prvolgaškoj sceni,” kaže trener Budućnosti Branislav Milačić.

Ivanjičani se nadaju da neće biti ‘lak plen’.“Budućnost je svakako favorit, ali i mi imamo adute i nadu u povoljan rezultat. Imamo iskusan i dobar tim i sigurno ćemo pokušati da odigramo što bolje u Crnoj Gori,” rekao je direktor ivanjičkog kluba Tomo Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve