Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.07.2005.

21:05

Poraz "crno-belih" od Verdera

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Fudbaleri Partizana porazom su završili pripreme u Nemačkoj. Posle 1:2 u meču sa Bešiktašem, u sredu je od “crno-belih” bio bolji i nemački Verder rezultatom 3:1 (0:1). Meč je odigran u austrijskom Šrunsu kod Bregenca, pred 4.000 gledalaca.

I pored toga što je do utakmice sa Moldavcima ostalo samo sedam dana, Vermezović je na teren izveo kombinovani sastav. Pored operisanog Emeghare u startnih jedanaest nije bilo Kralja, Mirkovića, Vukčevića i Brnovića, koji bi se mogli očekivati u duelu sa Šerifom, a počeo je Ivan Tomić, koji zbog kartona nema pravo nastupa u prvoj zvaničnoj utakmici sezone za prvake Srbije i Crne Gore.

Partizan je poveo golom Grubješića u 19. minutu i sa 1:0 se otišlo na odmor.

Na početku drugih 45 minuta trener 'crno-belih' Vermezović izvršio je četiri izmene, u toku igre još četiri, a nemački tim je uzvratio sa tri gola. Strelci su bili Klose u 67. Borovski u 83. i  Valdes u 84. minutu. Verder je od 67. minuta igrao sa desetoricom igrača, jer je zbog dva žuta kartona isključen Torsten Frings.

U 90. minutu, posle prilično borbene utakmice, došlo je do koškanja izmedju skoro svih igrača na terenu, ali je sudija odlučio da ne kažnjava igrače, već da svira kraj meča.

Partizan: Pantić - Rnić, Lomić (Ćirković od 46', zbog povrede ga zamenio Vukajlović), Bajić (Đorđević), Milović (Saveljić od 46'), Tomić, Nađ (Brnović), Babović (Vukčević od 46'), Boja, Odita (Radović od 46'), Grubješić (Radonjić).

Verder: Rajnke – Ovomojela (Davala), Farenhorst, Pasanen, van Dame – Vranješ, Frings – Miku, Borovski – Klose, Valdes

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve