Nova vest
Fudbal

Subota, 09.07.2005.

15:13

Terzić novi predsednik FSSCG?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle izbora Dragana Stojkovića za predsednika Crvene zvezde, mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore je upražnjeno, a subotnja sportska štampa piše da je jedan od najozbiljnijih kandidata sadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić.

"Neću da tvrdim da nije bilo pritisaka na mene da se preselim u Fudbalski savez SCG, ali za sada još nisam prihvatio predlog da budem predsednik naše 'Kuće fudbala', iako se još lomim", izjavio je predsednik FSS Zvezdan Terzić za Sportski žurnal.  Do sada je bila u opciji priča da će sadašnji predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine Tomislav Karadžić biti izabran za vršioca dužnosti predsednika FS SCG na godinu dana.

Međutim, sve se više priča o mogućnosti da Terzić zauzme fotelju na Terazijama 35, gde je sedište FS SCG, a da Tomislav Karadžić bude novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Izvršni odbor FS SCG zakazan je za 15. jula, kada će i biti poznato ko će zameniti Stojkovića na mestu predsednika FS SCG.

Dragan Stojković je pre dva dana izabran za predsednika Crvene zvezde, a mandat predsednika FS SCG ističe mu u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve