Nova vest
Fudbal

Subota, 09.07.2005.

09:56

Crno-beli u Bad Verishofenu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana otputovali su u petak u popodnevnim časovima u nemačku banju Bad Verishofen sada već svoju tradicionalnu bazu za drugi i finalni deo priprema. Za razliku od Tare gde se trener Vladimir Vermezović uglavnom bavio fizičkom pripremom (iako su crno-beli radili i puno sa loptom) u Nemačkoj će šampion SCG odigrati mnogo utakmica, praktično svaki drugi dan fudbaleri Partizana će na teren.

Prvi ispit zakazan je za subotu kada je na programu duel sa trećeligašem Rojtlingenom. Najjači protivnici ostavljeni su za kraj: mečevi sa pršakom Spartom, Bešiktašom i Verderom iz Bremena.

Ekspedicija Partizana smestila se u hotel «Sonengarten» a u toku popodneva ekipi se priključio i novi stari igrač Partizana Niša Saveljić koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom.

Među igračima se nalazi i Nenad Đorđević kome je propao transfer u turski Ankaraspor, dok je Saša Ilić potpisao trogodišnji ugovor sa Galatasarajem vredan oko 4 miliona evra ( 2.2 klubu i 1.6 miliona evra igraču).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve