Nova vest
Fudbal

Subota, 09.07.2005.

09:53

Piksiju stižu čestitke...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković i u petak je dobijao brojne čestitke povodom izbora na mesto prvog čoveka crveno-belih.

I pored vrlo zgusnutog rasporeda (razgovor sa Bogavcem koi je dobio ispisnicu, potpisi novih igrača...) na «Marakanu» su stizale čestitike,a prvu je poslao ministar prosvete i sporta Slobodan Vuksanović. Čestitke su slali i iz FK Smedereva, niškog Radničkog, Dubočice...ali i KK Crvena zvezda drugog po veličini kluba u okviru sportskog društva:

»Sigurni smo da ćeš uspeti da našu Zvezdu vratiš tamo gde joj je mesto – na vrh Evrope. Iskreno se nadamo se da će se ostvariti tvoja vizija o svim klubovima iz Zvezdine familije pod jednim krovom kako bi pomažući jedni druge bili u svakom sportu najbolji”, navodi se u čestitki košarkaškog kluba.

Kako prenose beogradski mediji Stevan «Dika» Stojanović već je vidjen na mestu  generalnog menadžera kluba (nekadašnji golman se bavi poslom menadžera već 10-ak godina i ima licencu UEFA), ali ostaje tajna ko su preostali ljudi u Stojkovićevom timu koji treba da vrati Crvenu zvezdu kako je najavio prvi čovek crveno-belih u vrh evropskog fudbala...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve