Nova vest
Fudbal

Petak, 08.07.2005.

12:32

Trajković i Rašković u Zvezdi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dosadašnji fudbaleri Zete Nikola Trajković i Milanko Rašković potpisali su u petak četvorogodišnje ugovore sa fudbalskim klubom Crvena zvezda.

Trajković je odličnim igrama u protekloj sezoni izborio naslov najboljeg igrača Meridijan prve lige SCG i postao član reprezentacije. On ima 24 godine, igra na mestu plejmejkera, a pre Zete nastupao je za ekipu Vojvodine, Kolubare i Čukaričkog.

"Ispunio mi se dečački san da igram za Crvenu zvezdu, a on će biti potpuno ostvaren kad sa Zvezdom osvojim 'duplu krunu' . Nadam se da će se to dogoditi već ove sezone", rekao je Trajković po potpisivanju ugovora.

On je rekao da mu je otac "usadio ljubav prema Crvenoj zvezdi" i da mu je žao što mu otac nije živ, da vidi kako mu sin igra u "crveno-belom" dresu.

Milanko Rašković je napadač, koji je pre Golubovaca nastupao za Bane iz Raške, a od Trajkovića je mlađi za dva meseca.

"Presrećan sam, jer mi se ispunio san. Došao sam u veliki klub. Koliko sam želeo da dođem govori i činjenica da sam svakodnevno pitao predsednika Zete Radojicu Bozovića, kad ću da pređem u Zvezdu", rekao je Rašković.

Crvena zvezda je na početku prelaznog roka dovela napadača podgoričke Budućnosti Milana Purovića, a Rašković i Trajković su prva pojačanja posle dolaska Dragana Stojkovića na mesto predsednika kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve