Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.07.2005.

14:21

Bjeković: "Ilić ili Vukčević..."

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predstavnici turskog fudbalskog kluba Galatasaraj trebalo bi u četvrtak da dodju u Beograd i daju zvaničnu ponudu Partizanu za kapitena Sašu Ilića, a njegov eventualni ostanak u Beogradu otvara mogućnost odlaska Simona Vukčevića, rekao je direktor Partizana Nenad Bjeković.

U razgovoru sa novinarima, Bjeković je rekao da bi lično voleo da Saša Ilić, koji je godinama ključni igrač tima, ostane u Partizanu, ali da sve zavisi od ponude turskog kluba.  "Ako ponudom bude najpre zadovoljan Saša Ilić, potom i Partizan, nećemo mu praviti probleme", rekao je Bjeković, dodajući da će se više detalja znati danas posle podne.

"Ako Ilić ne ode, ostaje otvoreno pitanje Simona Vukčevića", ostao je nedorečen direktor Partizana.

Prilikom današnjeg potpisivanja sponzorskog ugovora Partizana firme
"Kopernikus", jedna od promoterki imala je na sebi nov Partizanov dres za sledeću sezonu sa nazivom firme na ledjima, ali i brojem i imenom Saše Ilića.

Upitan da li to znači da ipak ostaje u Partizanu, kapiten "crno-belih" se na to samo osmehnuo i rekao: "Više ću znati danas posle podne".

Uz Ilića, dozvolu da odu imaju i reprezentativni defanzivac Nenad Djordjević i reprezentrativac Bosne i Hercegovine Branimir Bajić.

Ako Djordjević ode, takodje u Tursku, u klub Ankaraspor, u Partizan će doći nekadašnji igrač beogradskog kluba Niša Saveljić.  "Sa ta tri transfera stavljamo i tačku na dovodjenja i odvodjenja igrača. Imamo dovoljno igrača u sredini terena koji mogu da odmene Sašu Ilića", dodao je Bjeković.

Direktor Partizana je još rekao da je novi prvoligaš iz Crne Gore - bjelopoljsko Jedinstvo zainteresovano za trećeg golmana Partizana Nemanju Jovšića, koji bi lako mogao da ode u taj klub.

Kao i u prolećnom delu protekle sezone, Partizan će i u novoj sezoni
pomoći gradskom rivalu Obiliću, koji je u velikim organizacionim problemima, tako što će mu ustupiti čak sedmoricu igrača.

Posle priprema na Tari, fudbaleri Partizana danas odlaze na pripreme u Nemačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve