Nova vest
Fudbal

Subota, 25.06.2005.

16:10

Purović u Zvezdi, čekaju se ostali

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milan Purović, dvadesetogodišnji napadač, novi je fudbaler Crvene zvezde. Purović je do ovog leta igrao za podgoričku Budućnost. Ugovor sa beogradskim klubom potpisao je na četiri godine.

"Kao dečak sam dolazio na probu u Crvenu zvezdu. Tada mi je trener Jovan Aćimović rekao da ću, ako vredim, kao formiran igrač doći u Zvezdu. To se dogodilo i srećan sam. Verujem da ću sa Zvezdom osvojiti 'duplu krunu' i da ćemo se plasirati u Ligu UEFA," rekao je posle potpisivanja ugovora Purović.

Dvojica prvotimaca Zete iz Golubovaca, Nikola Trajković i Milanko Rašković, sa predsednikom tog kluba, Radojicom Božovićem, boravili su u petak na stadionu Crvene zvezde, gde su razgovarali sa generalnim sekretarom 'crveno-belih', Milošem Marinkovićem. Očekuje se da obojica uskoro potpišu za Crvenu zvezdu, a u ponedeljak će na probu doći Rumun Marijus Jordak (26). Sadašnji igrač Krajove igra na poziciji levog spoljnjeg igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve