Čukarički smenio trenera

Izvor: B92, Beta Srbija i Crna Gora
Podeli

Beogradski fudbalski prvoligaš Čuakarički promenio je trenera, pošto je iz kluba otišao Nikola Rakojević posle poraza od Železnika. Čukarički će ubuduće voditi službenik kluba Borislav Raduka, prenosi sportska štampa od ponedeljka.

Klub sa Banovog Brda nalazi se u opasnoj zoni i ima samo 20 bodova iz 21 kola. Predsednik kluba Aleksandar Mihailović rekao je da se klub mirno razišao sa trenerom i napomenuo da Rakojević nije otpušten zbog loših rezultata.

"Moglo je i bolje, ali nisu rezultati smenili Rakojevića. Najviše nam smeta što nemamo igru. Mislimo da je najbolje da Raduka proba da promeni nešto, a mi ćemo sve obaveze iz ugovora prema bivšem treneru ispoštovati", rekao je Mihailović.

Raduka je obećao da će on i igrači dati sve od sebe da izbore opstanak u ligi.

Fudbal

Palas stradao na Gudisonu

Šest kola pre kraja Premijer lige prednost u borbi za Ligu šampiona vraća se na stranu Evertona, dok je Vest Bromvič Albion prvi put u 2005. godini izašao iz zone

Fudbal ponedeljak 11.04. 09:23 Komentara: 0

Poraz Javora i remi Rada

Najveći kandidati za ulazak u Prvu fudbalsku ligu Srbije i Crne Gore, beogradski Rad i ivanjički Javor nisu dobro prošli protiv dva poslednjeplasirana tima Druge

Fudbal ponedeljak 11.04. 09:32 Komentara: 11