Nova vest
Fudbal

Petak, 18.03.2005.

14:49

CZ: Zemunu poštovanje, nama bodovi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvo od dva teška gostovanja fudbalere Crvene zvezde očekuje u subotu u Gornjoj Varoši od 14 časova.  Osvajač duple krune sastaje se Zemunom, a trener Ratko Dostanić smatra da crveno-beli moraju kući da se vrate sa nova tri boda. 

"Zemun je ove sezone pokazao da zna da igra na rezultat. Radi se o dobro organizovanom klubu koji ima visoke ciljeve, ali i mi smo svesni svojih kvaliteta i naš cilj je poznat od ranije - odbrana duple krune. Očekuje nas težak meč, ali ako budemo odigrali onako kako smo igrali do sada, verujem da ćemo zabeležiti novu pobedu" - izjavio je Dostanić koji najverovatnije neće moći da računa na Milana Dudića.
ežak meč, ali ako budemo odigrali onako kako smo igrali do sada, verujem da Dušan Basta poštuje kvaltet rivala koji Zvezda ne sme da potceni, ali ni preceni.

"Siguran sam da će protivnik dati sve od sebe i da će biti maksimalno motivisan jer je to uvek slučaj kada neko igra protiv Crvene zvezde. Siguran sam da ukoliko budemo prikazali svoju igru neće biti većih problema i da ćemo osvojiti nova tri boda" - kaže Basta.

Zvezda je trenutno na drugom mestu na tabeli sa istim brojem bodova kao i vodeći Partizan, ali i slabijom gol razlikom. Zemun je šesti i biće oslabljen protiv Zvezde neigranjem Gorana Grkinića (žuti kartoni) i Bojana Ćirića (povreda).  igra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve