Nova vest
Fudbal

Petak, 18.03.2005.

03:00

Frisk: Moja odluka je konačna

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Švedski sudija Anders Frisk potvrdio je u četvrtak da nema nameru da promeni svoju odluku da prekine da se bavi suđenjem zbog mnogorojnih pretnji koje je dobio posle meča Barselona - Čelsi. 

“Razmišljao sam o tome i odlučio da je odluka definitivna”– izjavio je Frisk švedskom kanalu TV4.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo optužio je Friska da je suprotno pravilima razgovarao sa trenerom Barselone Frankom Rajkardom u poluvremenu prve utakmice osmine finala Lige šampiona na stadionu Kamp Nou.  Frisk je kritikovao Murinja zbog izrečenih komentara, ali je odbio da se izjasni da li bi menadžer Čelsija trebalo da bude sankcionisan. 

Drugi treba time da se bave i donose odluke. Ono što se desilo posle te utakmice uticalo je na to da shvatim da ne mogu dalje. Izdržao sam mnoge udarce, ali ovo je bio jedan od kojeg sam želeo da pobegnem” – rekao je Frisk. 

Anders Frisk isključio je početkom drugog poluvremena utakmice u Barseloni fudbalera Čelsija Didjea Drogbu, a Španci su meč dobili sa 2:1.  Posle utakmice bilo je komešanja i guranja u tunelu, a predstavnici Čelsija odbili su da se pojave na konferenciji za novinare. 

U revanš meču na Stanford Bridžu Čelsi je pobedio 4:2 i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve