Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.03.2005.

18:41

Bez Nevila i Sahe protiv Milana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Geri Nevil i Luj Saha neće biti u sastavu Mančester Junajteda na revanš utakmici Lige šampiona u utorak na gostovanju u Milanu. Nevil će putovati sa timom, ali se još uvek nije oporavio od povrede zgloba zarađene na meču protiv Portsmuta pre deset dana, dok je Sahu oporila povreda kolena.

U odsustvu Nevila mesto na desnoj strani odbrane pokrivaće Ves Braun zajedno sa Mikaelom Silvestreom i Riom Ferdinandom u sredini.

Menadžer Mančestera Aleks Ferguson se nada da bi Junajted mogao da ponovi herojstvo iz 1999. godine, kada su u polufinalu protiv Juventusa od 0:2 došli do 3:2.

"Ta utakmica se pominjala dosta poslednje nedelje, ali ne od strane igrača. Iz te ekipe imamo samo trojicu, ali i pored toga ovo je sjajna ekipa koja želi da pokaže svetu svoju snagu. Biće ovo težak zadatak za nas, jer Milan ne prima mnogo golova", rekao je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve