Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.03.2005.

18:13

Partizan - Železnik 1:1

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana i Železnika odigrali su zatvoreni trening meč na terenu od veštačke trave u sportskom centru “crno-belih” u Zemunu. Meč je zakazan pošto je zbog snega u Sribji odloženo sedam mečeva subotnjeg 17. kola Meridijan prve lige.

Meč, koji Partizan igra u sklopu priprema za prvi meč osmine finala Kupa UEFA protiv moskovskog CSKA, završen je rezultatom 1:1(1:0), a strelci su bili Odita u 30. minutu za Partizan i Đurašković u 64. minutu za Železnik.

Za Partizan meč je počeo tim, koji će verovatno izaći na teren i u četvrtak: Kralj, Rnić, Đorđević, Mirković, Emeghara, Tomić, Brnović, Vukčević, Boja, Ćirić i Odita. Železnik je počeo u sastavu: Kovačević, Rađenović, Ćetković, Lomić, Tasić, Matijašević, Drinić, Bates, Luković, Pešterac, Nastić.

Najveći problem za trenera Vermezovića može predstavljati lakša povreda leđa Zorana Mirkovića, koji je zamenjen sredinom prvog poluvremena (ušao Bajić). Ipak, očekuje se da će najiskusniji igrač Partizana biti u sastavu protiv CSKA.

Partizan je poveo posle akcije Ćirića i Rnića – mladi bek je poslao loptu pred gol, gde je uklizao Odita i doveo “crno-bele” u vođstvo. Na poluvremenu Vermezović je zamenio Rnića i Boju,a  četvrt sata kasnije i ostatak tima, pa su u poslednjih pola sata igrali Pantić, Radović, Kim, Bajić, Milović, Petrović, Nađ, Ilić, Babović, Radonjić i Grubješić.

Izjadnačenje je došlo nekoliko minuta posle masovne izmene – Kim nije izašao za ofsajd zamku, dugu dijagonalu lepo je primio Đurašković i lako savladao Pantića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve