Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.02.2005.

23:57

Sevilja na 3. mestu La Lige

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Sevilje došli su do treće pozicije na tabeli španske lige, iako su igrali samo nerešeno, 2:2, sa niskoplasiranim Rasing Santaderom.

Dva puta je Sevilja bila u vodjstvu, ali se odlučni tim Rasing Santadera nije predavao, pa je do izjednačenja stigao šest minuta pre kraja.

Posle te pobede Sevilja ima 42 boda iz 25 utakmica, što je za bod više od gradskog rivala Real Betisa, koji je izgubio od Valensije sa 1:2.

Valensija je sada četvrta, ali sa istim brojem bodova kao i petoplasirani Betis i šesti Espanjol, od kojih ima bolju gol razliku. Sevilja zaostaje osam bodova za drugoplasiranim Real Madridom, koji je u subotu izgubio sa 0:2 od Deportiva iz Korinje.

Viljareal je propustio šansu da dodje na korak od mesta koje vodi u Ligu šampiona, pošto je izgubio od Real Saragose sa 0:1.

Utakmica dana odigrana je, medjutim, na stadionu Osasune, gde je Malaga nastavila da napreduje, pobedivši domaći tim sa čak 1:6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve