Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.02.2005.

18:47

Čakar u pljevaljskom Rudaru

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Rezervni fudbaler Partizana i jedan od najboljih strelaca nakon raspada SFRJ Damir Čakar igraće u prolećnoj polusezoni za Rudar iz Pljevalja, potvrdio je sekretar tog kluba Muhamed Gerina.

Gerina je kazao da je Čakar izrazio želju da predostojeći deo sezone odigra za klub koji se takmiči u Drugoj ligi grupa Crna Gora u kojem je ponikao i pomogne mu u pokušaju da se vrati u prvu ligu.

Rukovodstvo Partizana izašlo je u susret toj želji pa će se Čakar priključiti Rudaru na pripremama u Igalu krajem nedelje, a za taj klub će igrati bez obeštećenja.

Ccakar je dres Rudara nosio pre više od deset godina u sezoni 1993/94, kada je taj klub, nakon baraža sa Prištinom, izborio plasman u tadašnju Prvi B ligu.

Nakon toga Čakar je igrao za Borac iz Čačka, Partizan, francuski Šateru, smederevski Sartid, nikšićku Sutjesku i ponovo za Partizan.

Trener Rudara Dragan Aničić izrazio je zadovoljstvo najavom prelaska Čakara u Rudar i ocenio da će igrač njegovih kvaliteta predstavljati pojačanje za klub i veliku pomoć u borbi za prvo mesto druge lige.

Jesenju polusezonu Rudar je završio na četvrtom mestu Druge lige grupa Crna Gora sa četiri boda zaostatka iza vodećeg Koma.

Dva boda više od Rudara ima Dečić iz mesta Tuzi, a jedan više bjelopoljsko Jedinstvo.

Pripreme za predstojeću polusezonu Rudar je počeo 11. januara, a u četvrtak 10. februara tim se seli u Igalo na završne pripreme uoči nastavka prvenstva zakazanog za prvu nedelju marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve