Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.11.2004.

20:33

Šefer: "Otpušten sam, duguju mi novac"

Izvor: B92, AP

Autor:B92, AP

Default images

Nemac Vinfrid Šefer potvrdio je u četvrtak da je zvanično obavešten da više nije trener fudbalske reprezentacije Kameruna.

Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna Mohamed Ija pročitao je prošle srede saopštenje, u kojem se navodi da je Šefer otpušten. Šefer, koji je tog dana vodio ekipu u porazu od Nemačke 3:0 u prijateljskom meču, izjavio je da mu ništa nije zvanično rečeno.

Šefer, koji je najbolje rezultate ostvarivao u prvoj polovini 90-ih sa Karlsrueom, ovog četvrtka je ipak objavio da je primio zvaničnu potvrdu o otkazu, ali je dodao da nije plaćen već više od šest meseci.

"Primio sam faks od ministra sporta u kojem, na francukom jeziku, piše da je naša saradnja okončana. Sada moram da se pobrinem da dobijem svoj novac", rekao je Šefer.

Šefer je na mesto selektora nekadašnje nemačke kolonije (koju su posle Prvog svetskog rata podelili Francuska i Velika Britanija) postavljen u septembru 2001. godine i imao je ugovor do Svetskog prvenstva 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve