Nova vest
Fudbal

Subota, 20.11.2004.

18:49

Kiksevi Čelsija i Arsenala u Londonu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Čelsija i Arsenala koji trenutno vode na tabeli Premijerlige zabeležili su neočekivane remije u Londonu u mečevima 14.kola.

Arsenal je igrao 1:1 protiv WBA a hladnom vodom prepuni Hajberi polio je Ernšou u 79.minutu . Domaći koji se nalaze u seriji promenljivih rezultata ( prošle nedelje odigrali spektakularnu utakmicu na Vajt Hart Lejnu i pobedili 5:4), poveli su u 54.minutu preko Piresa.

Kiks topdžija nešto kasnije nije iskoristio Čelsi koji je odigrao 2:2 sa Boltonom. Domaći su dva puta vodili, ali je konačan rezultat postavio Žaidi u 87.minutu.

Midlsbro nastavlja sa odličnim igrama, a u ovom kolu nastradao je Liverpul sa 2:0, dok je Everton sve bliži vrhu posle kiksa vodećih i gola Dankana Fergusona za 1:0 protiv Fulama na „Gudisonu“.

Klub iz Liverpula posle nekoliko vrlo teških sezona, ove godine sa skoro neizmenjenim sastavom trenutno je na trećem mestu sa 4 boda više od četvrtoplasiranog Midlzbroa.

Mančester Junajted je u samom finišu prvog, i početkom drugog poluvremena obezbedio laka tri boda u meču sa Čarltonom, ali se tim Aleksa Fergusona vraća u trku za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve