Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.11.2004.

18:33

Mutu uzvraća udarac Čelsiju

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Suspendovani rumunski fudbaler Adrijan Mutu uložio je danas žalbu na odluku londonskog Čelsija da ga prošlog meseca otpusti zato što je bio pozitivan na testu za droge, saopštio je klub iz engleske.

Premijer liga zakazaće saslušanje Mutua, koji je suspendovan do maja zbog korišćenja kokaina, i Čelsija da bi izgradila slučaj.

Ako ijedna strana ne bude bila zadovoljna presudom lige, moći će da podnese konačnu žalbu Komisiji za žalbe fudbalske lige.

Čelsi, koji je Mutua otpustio zbog "krupnog prekršaja u ponašanju", nagovestio je da će želeti da nadoknadi deo gubitka koji su napravili na rumunskom internacionalcu, koga su prošle godine doveli iz Parme za skoro 16 miliona funti.

"Čelsi aktivno razmišlja o svim mogućnostima u vezi sa nekakvim finansijskim gubitkom koji je nastao kao posledica ovog slučaja", saopštio je klub koji je sada na prvom mestu tabele Premijer lige.

Svetska fudbalska federacija FIFA dozvolila je Mutuu da trenira sa svojim bivšim klubom Dinamom iz Bukurešta, ali mu je zabranjeno da bilo gde u svetu igra zvanične i prijateljske mečeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve