Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.11.2004.

14:44

Smiljanić nije više trener Vojvodine

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina smenio je šefa stručnog štaba Branka Smiljanića, saopšteno je na konferenciji za novinare u ovom klubu.

Kako je objašnjeno, Smiljanić je u utorak uveče smenjen zbog poslednje serije loših rezultata, a do izbora novog trenera prvi tim će voditi njegov pomoćink Miroslav Ćurčić.

Novosadski mediji danas pišu da se za novog kormilara "Vojvodine", doduše nezvanično, pominju imena Vladimira Petrovića, Milana Djuričića i Jovice Škore.

Novinarima je danas predstavljen i novi sportski direktor Vojvodine Dušan Mijić, nekadašnji igrač i kapiten novosadskog prvoligaša.

Mijić je rekao da će se angažovati na tome da Vojvodina izadje iz postojeće finansijske i rezultatske krize i dodao da će u poslu najviše saradjivati s nedavno postavljenim tim-menadžerom Milošem Šestićem.

"Dobio sam obećanja čelnika kluba da će se za mesec dana obezbediti finansijska sredstva kako bi u zimskom prelaznom roku doveli nekoliko novih igrača koji bi pojačali konkurenciju u timu", rekao je Mijić.

On je najavio da će odmah krenuti u akciju oko pronalaženja novog trenera i rekao da već ima nagoveštaja s kim bi se moglo razgovarati, ali nije želo da iznosi imena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve