Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.11.2004.

21:35

Ujpešt Doža: "Želimo Džajića" !

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Madjarski fudbalski klub Ujpešt želi da za sportskog direktora dovede legendu beogradske Crvene zvezde i predsednika u ostavci Dragana Džajića, objavili su danas madjarski mediji.  Pozivajući se na izvore u klubu, madjarski elektronski mediji objavili su da uprava Ujpešta ozbiljno razmišlja da za sportskog direktora dovede Džajića, koji je kao čelnik Zvezde bio jedan od najzaslužnijih za najveći uspeh tog kluba, osvajanje titule prvaka Evrope 1991. godine. 

Na čelo Ujpešta nedavno su došla dvojica mladih ljudi Mihalj Muzbek i Ferenc Lukač, koji imaju cilj da ožive klub i da od njega naprave evropski respektabilan kolektiv. Novi čelnici Ujpešta zaslužni su što je klub dobio dva nova terena, a kao stručni konsultant angažovan je i nekadašnji legendarni nemački fudbaler Hans Miler.  Jedan od čelnika Ujpešta Mihalj Muzbek izjavio je da dolazak Dragana Džajića nema cenu.

"To je čovek za velika dela. Čeka ga fotelja sportskog direktora i sada je na njemu da odluči. Imaće odrešene ruke u dovodjenju i prodaji igrača. Do kraja ove i početkom naredne nedelje očekujem da Džajić doputuje u Budimpeštu i dogovorimo se o, nadam se, uspešnoj saradnji", izjavio je Muzbek, a prenose madjarski mediji.  Džajić je podneo ostavku na mesto predsednika Crvene zvezde posle katastrofalnih rezultata u evropskim takmičenjima, ali mu je Skupština kluba dala podršku i pozvala ga da se vrati u klub

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve