Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.11.2004.

21:39

Kan:"Lopta je bila mokra..."

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golman Bajerna iz Minhena Oliver Kan odbacio je krivicu za poraz od Juventusa, uprkos tome što je načinio kiks,koji je doveo goste do minimalne pobede u poslednjim trenucima utakmice četvrtog kola Lige šampiona.

"To nije bila laka situacija za golmana. Lopta je bila mokra, trava takođe, a lopta se i nezgodno odbila. Ne želim nikoga da optužujem, ali ne možete uvek smatrati da je golman kriv", rekao je Kan nakon što su ga nemački mediji okrivili što nije uspeo da zaustavi šut Zlatana Ibrahimovića, koji je Alesandru del Pjeru omogućio da lako zatrese mrežu.

Kan, u centru pažnje zbog napete borbe sa Jensom Lemanom za mesto prvog golamana nemačke reprezentacije, juče je odbio da komentariše utakmicu.

Trener Bajerna Feliks Magat kritikovao je odluku nemačkog selektora Jirgena Klinsmana da odluku o tome ko je prvi golman reprezentacije donese tek 2006. godine.

"Pritisak na obojicu je ogroman, jer se još ne zna ko je golman Nemačke. Mislim da to utiče na njih", kazao je Magat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve