Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.10.2004.

17:00

Kolu povećana kazna

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler Fulama Endi Kol moraće da propusti šest utakmica i plati kaznu od 10.000 funti zbog svadje i udaranja  protivničkog igrača tokom utakmice sa Vest Bromvič Albionom, saopštio je u sredu Fudbalski savez Engleske.

Bivši centarfor reprezentacije Engleske već je bio dužan da pauzira tri utakmice pošto je na tom meču dobio i crveni karton.

Posle gledanja video snimka svadje na kome se vidi da je Kol udario igrača WBA Nila Klementa, Fudbalski savez Engleske kaznio je Kola za nasilno ponašanje i odlučio da mu poveća kaznu.

Kol je dobio još dve utakmice kazne zbog psovanja i još jednu zbog udaranja Klementa, koji je takodje isključen i sada služi kaznu od tri utakmice neigranja.

Fudbaski savez Engleske je već kaznio ekipu Fulama sa 250.000 funti zato što nije uspela da kontroliše svoje igrače. Pored Kola i Klementa sa utakmice je isključen još jedan igrač Fulama - Pape Buba Diop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve