Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.10.2004.

13:06

Mutu: "Murinjo izmislio moju povredu!"

Izvor: B92, The Sun

Autor:B92, The Sun

Default images

Napadač reprezentacije Rumunije i Čelsija, Adrian Mutu, otišaoje na okupljanje svog nacionalnog tima pred utakmciu sa Češkom i pored protivljenja trenera.

Mutu tvrdi da je Žoze Murinjo ‘izmislio njegovu povredu’ samo da ga ne bi pustio da igra za reprezentaciju u predstojećem susretu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Pošto smatra da je potpuno spreman, Mutu je otputovao u Češku, i pored klupske zabrane.

"U otvorenom sam konfliktu sa Murinjom koji mi je zabranio da otputujem sa svojom reprezentacijom, i rekao da sam povređen. To nije istina. U dobroj sam formi već pet dana i on to zna", izjavio je Mutu.

Rumunski reprezentativac će biti kažnjen kada se vrati u London:

 "To me ne zanima. Svi neka znaju da je nacionalna reprezentacija najvažnija stvar za mene. Murinjo mi je obećavao da ću igrati u prvom timu na nekim utakmicama, ali to se baš i nije dogodilo. Iako to ne želim, verovatno je jedino rešenje za mene da potražim novi klub", kaže Mutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve