Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.10.2004.

13:13

Albert Nađ: "Ja sam zadovoljan!"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana takmičiće se u grupi 'E' lige Kupa UEFA sa ekipama Lacija, Viljareala, Midlzboroa i Egalea, odlučeno je žrebom u Nionu.

Albert Nađ, jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana, reako je da je moglo i gore, odnosno, da nema velikog razloga za brigu: 

Zadovoljan sam ishodom žreba, iako ce mnogi reći da smo mogli i bolje proći da su nam, recimo, iz šešira izvučeni Bazel ili Utreht. Dobili smo četiri kvalitetne ekipe za rivale, od kojih su timovi iz prva tri šešira poznati našoj sportskoj javnosti, jer pripadaju samom vrhu evropskog fudbala.”

Nađ je igrao sa ekipom Viljareala i smatra da snaga španskog kluba nije prepreka plasmanu ‘crno-belih’ u nokaut rundu Kupa UEFA

Imao sam priliku da igram protiv Viljareala i zato sam svestan šta nas očekuje sa njima na našem stadionu. Midlsboro i Lacio, takodje, poznajem, ali bez obzira što je reč o protivnicima zvučnog imena, verujem da imamo dobre izglede da se plasiramo u narednu rundu takmičenja. Svesni smo naše snage, sada je moramo pokazati na terenu. Ja sam optimista kao i uvek.”

Kapiten Saša Ilić za B92 je, u trenutku kada se nije znalo da je došlo do promene termina utakmica, rekaoda će put 'crno-belih' u ovom takmičenju odrediti utakmica sa Viljarealom:

Dobili smo nosioce prve dve grupe Lacio i Viljareal. Biće izuzetno teško. Jedina ekipa koja je realno slabija od nas je grčki Egaleo. Sa ostalim ekipama mi možemo da se nosimo i mislim da imamo odredjene šanse da se plasiramo do tog trećeg mesta koje nam obezbedjuje nastavak takmičenja u Evropi. Kao što se zna, igraju se samo četiri utakmice, nema revanš mečeva, i nama je mnogo važno da tu prvu utakmicu koju igramo na našem stadionu rešimo u svoju korist",rekao je Ilić.

"Na našem stadionu prošle sezone nismo izgubili ni jednu utakmicu u LŠ a igrali smo protiv mnogo kvalitetnijih ekipa nego što je to Viljareal. Nadam se da možemo da ponovimo te partije od prošle godine i da još zabležeimo i neku pobedu. Ako trijumfujemo u prvom kolu, onda su naše šanse realne da odemo dalje” rekao je Ilić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve