Nova vest
Fudbal

Petak, 24.09.2004.

18:03

Popović suspendovan na četiri meseca

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Diciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore kaznili su u petak mladog fudbalera beogradskog Čukaričkog Lazara Popovića sa četiri meseca neigranja zbog nasrtaja na sudiju Gorana Vićentijevića, tokom meča Prve lige protiv Železnika.
U prošlom kolu prvenstva, Čukarički je kao gost vodio protiv Železnika (strelac je bio upravo Popović), ali je sudija dosudio dva jedanaesterca za Železnik, koji je na kraju pobedio 2:1. Uz to, gosti sa Banovog brda završili su meč sa devet fudbalera. Igrači Čukaričkog su bili nezadovoljni odlukom sudije i najpre su ga okružili i pokušali da se obračunaju sa njim.

Lazar Popović, član mlade fudbalske reprezentacije SCG, neće moći četiri meseca da igra na utakmicama Prve "Meridijan" lige i u Kupu SCG.

Disicplinski organi FS SCG kaznili su i direktora OFK Beograda Vladimira Bulatovića sa 100.000 dinara zbog fizičkog nasrtaja na trenera Zemuna Dušana Mitoševića posle prvenstvene utakmice.

OFK Beograd je dodatno kažnjen sa 80.000 zbog slabe slabe organizacije utakmice protiv Zete iz Golubovaca, koju je tim sa Karaburme izgubio sa 1:0, a igrači OFK Beograda su bili nezadovoljni suđenjem Dejana Jovića iz Niša (u međuvremenu kažnjen slabom ocenom i suspendovan).

U toku je disciplinski postupak protiv Budućnosti iz Podgorice, čiji su navijači na meču sa beogradskim Partizanom, gađali fudbalere "crno-belih" raznim predmetima sa tribina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve