Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.08.2004.

01:42

Zidan se povlači iz reprezentacije

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedan od najboljih fudbalera sveta u protekloj deceniji Zinedin Zidan neće više igrati za reprezentaciju Francuske, sa kojom je osvojio titule prvaka sveta i Evrope, tvrdi sportski list L'Ekip.

"Iako su se svi nadali da do toga još neće doći, Zidan je odlučio da napusti nacionalni tim. Vođa trikolora deluje umorno i izolovano i smatra da je najbolje da ode sada, kada se povlače gotovo svi fudbaleri iz njegove generacije", piše L'Ekip. 

Trideset dvogodišnji Zidan još nije zvanično saopštio svoju odluku, ali će to morati da uradi za nekoliko dana, jer Francuzi naredne srede igraju prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, a prvi meč u kvalifikacijama za prvenstvo sveta protiv Izraela na programu je već 4. septembra.

 Zidan je u sredu uveče bio u timu Reala, koji je sa 2:0 pobedio Vislu u Krakovu, u prvom meču završnog kruga kvalifikacija za Ligu šampiona (na slici).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve