Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.08.2004.

17:44

Počinju pripreme fudbalera za OI

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Samo petorica fudbalskih reprezentativaca Srbije i Crne Gore došla su u nedelju na okupljanje za pripreme pred nastup na Olimpijskim igrama u Atini.

Na prozivci su se pojavili golmani Nikola Milojević i Aleksandar Čanović i igrači Milan Stepanov, Branko Lazarević i Nikola Nikezić.

U ponedeljak će se reprezentaciji, koja se okuplja u hotelu Trim na Košutnjaku, priključiti i igrač španske Majorke i kapiten reprezentacije Andrija Delibašić i igrač ukrajinskog Metalurga Bojan Neziri.

Selektor reprezentaciuje SCG Vladimir Petrović rekao je novinarima da je sa beogradskim Partizanom postigao dogovor da trojica pozvanih igrača Simon Vukčević, Branimir Petrović i Srdjan Radonjić odu sa klubom na turnir u Sevilju, a da se potom krajem nedelje priključe reprezentaciji.

Tada će se reprezentaciji SCG priključiti i fudbaleri OFK Beograda, koji u sredu igraju revanš meč protiv Atletiko Madrida u polufinalu Intertoto kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve