Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.08.2004.

14:04

Partizan na najjačoj proveri u Španiji

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri beogradskog Partizana putuju u ponedeljak u Sevilju gde će učestvovati na najjačoj proveri pred početak sezone - medjunarodnom "Robe Di Kapa" turniru na kome će igrati i domaćin Betis,  londonski Totenhem i holandski Fejnord.

Kapiten Partizana Saša Ilić izjavio je da će predstojeći turnir biti "odlična provera" za prvenstvo SCG i predstojeću kvalifikacionu utakmicu za kup UEFA protiv rumunskog predstavnika Otelula iz Galatija.

"Očekuje nas najjači turnir do sada. Dobro smo radili na pripremama i očekujem da ćemo sledeće godine vratiti titulu i kup u naše vitrine. Očekujem i da u Evropi napravimo veći pomak nego prošle godine kada smo učestvovali u Ligi šampiona. Znam da je teško, ali ova ekipa ima znanja da to napravi", rekao je Ilić.

Novi generalni sponzor fudbalera Partizana je – kompanija za proizvodnju mleka "Imlek". a ugovor o sponzorstvu potpisali su predstavnici kompanije i generalni sekretar Partizana Žarko Zečević " koji nije želeo da otkrije finansijske detalje ugovora.

Podsetimo, sve prenose iz Španije direktno će prenositi TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve