Nova vest
Fudbal

Petak, 30.07.2004.

18:51

Kežman za B92:"PSV je veliki favorit"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ukoliko eliminišu švajcarski Jang Bojs Fudbaleri Crvene zvezde, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće sa holandskim PSV Ajndhovenom. Dojučerašnji član holandskog kluba, a sada centarfor Čelsija, Mateja Kežman koji se trenutno sa londonskim klubom nalazi u SAD, za B92 kaže da će PSV biti veliki favorit u eventualnom dvomeču 3.kola kvalifikacija sa Zvezdom:

Prvo moram da kažem da mi je jako drago što više nisam u PSV-u jer zaista ne znam kako bih se ponašao u situaciji da ponovo igram utakmicu protiv Zvezde. Što se tiče crveno-belih, sigurno da će biti mnogo teško, jer PSV ponovo ima odličnu ekipu. Otišlo je 4-5 fudbalera uz mene, Filips stadion napustili su Roben,Romedal, Vaterujs...ali je zato došlo nekoliko strašnih mladih igrača. Tu su tri Brazilca, po jedan Peruanac i Amerikanac, došao je i Sibon iz Herenvena. Iskusni su, ostao je Van Bomel, vratio se Koku i to iskustvo je najjača karta PSV-a. Zvezdu očekuje veoma težak posao, ali tu se uvek ostavlja neki procenat šansi. Po meni moj bivši klub je veliki favorit, jer Zvezda ima mladu ekipu, dosta neiskusnu. Peh više je i što se prvi meč igra u beogradu... u suštini težak posao za crveno-bele ali im ostavljam neki procenat šansi, pod uslovom da eliminišu Jang Bojs” rekao je Kežman za B92.

Šta je Mateja Kežman rekao o turneji sa novim klubom po SAD, novim saigračima i Romanu Abramoviču, kao i planovima za narednu sezonu pročitajte u intervjuu u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve