Nova vest
Fudbal

Petak, 30.07.2004.

12:53

PSV bitno izmenio sastav ovog leta

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Protivnik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ukoliko prodje Jang Bojs, holandski PSV Ajndhoven završio je kao drugi poslednju sezonu, iza Ajaksa. 

Klub koji je u poslednje četiri sezone u Srbiji ponajviše praćen zbog igara Mateje Kežmana dosta je promenio sastav ovog leta. Centarfor naše reprezentacije otišao je u Čelsi zajedno sa odličnim Arjanom Robenom.Tim je napustio i sjajni Danac Denis Romedal, koji karijeru nastavlja u Čarltonu.

Najveće pojačanje tima iz Ajndhovena sigurno je tridesetrogodišnji reprezentativac Filip Koku, koji se vratio u Holandiju iz Barselone. PSV je doveo i De Markus Bislija, američkog reprezentativca, Madjara Zaba Fehera iz Brede i Peruanca Džefersona Farfana (19).

Nosioci igre su i dalje reprezentativni defanzivac Vilfred Bauma i napadač Venegor Of Heselink, Džon De Jong, povratnik u Ajndhoven Ramzi i Koreanac Ji Sung Park.

Trener je PSV je poznati holandski stručnjak Gus Hidink. Holandsko fudbalsko prvenstvo počinje 14.avgusta a PSV u prvom kolu igra na strani protiv RBC Rosendala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve