Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2004.

22:15

Ronaldo zaprosio Danijelu Cicareli

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Brazilski fudbaler i jedna od zvezda španskog Real Madrida Ronaldo, odlučio je da se venča sa manekenkom Danijelom Cicareli.

Kako prenose brazilski mediji, Ronaldo je posle nešto više od mesec dana zabavljanja odlučio da zaprosi Danijelu. Trenutno su u Grčkoj na odmoru, a venčanje bi trebalo da se obavi nekoliko meseci kasnije u Parizu.

Ronaldov prijatelj Rodrigo Paiva kazao je da ga venčanje ne bi iznenadilo, kao i da su oni veoma srećni zajedno.

Ronaldo je bio oženjen četiri godine sa brazilskom fudbalerkom Milenom Domingez, sa kojom ima trogodišnjeg sina Ronalda, a razveli su se u novembru prošle godine.

Brazilski reprezentativac je poznat po tome što uživa u noćnom životu Madrida, a mnogi ga kritikuju zbog toga što se ugojio.

Kako navode mediji, Cicareli, koja se bavi triatlonom i trči maraton nagovara ga da počne sa dijetom. Zbog toga brazilski "Veja magazin" ističe da bi nacionalni tim trebalo da joj bude zahvalan, jer će Ronalda vratiti zdravom načinu života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve