Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.07.2004.

15:32

Brazil 2005.godine u Hrvatskoj

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalska reprezentacija Brazila će avgustu 2005. godine gostovati u Hrvatskoj, potvrdio je zagrebački Večernji list predsednik Hrvatskog Nogometnog Saveza Vlatko Marković.

"Da, Brazil će 17. kolovoza 2005. gostovati u Hrvatskoj. Još ne znamo gdje, ali bit će to velika fešta, prijateljska utakmica na kojoj ćemo prirediti i svojevrstan oproštaj vatrenih", izjavio je Marković.

Ideja HNSa je da se na meču sa Svetskim prvacima od reprezentacije oproste neki igrači koji su igrali u generaciji koja je devedesetih godina pružala odlične partije i osvojila treće mesto na Mundijalu 1998.godine.

Nije saopšteno, pod kojim komercijalnim uslovima (jer je to običaj sa Brazilom) "madjioničari" dolaze u Hrvatsku, niti da li će se utakmica igrati na Poljudu ili Maksimiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve