Nova vest
Fudbal

Petak, 09.07.2004.

18:02

Ian Hart potpisao za Levante

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Irski fudbalski reprezentativac Ian Hart saopštio je u petak da je potpisao četvorogodišnji ugovor sa novim španskim prvoligašem Levanteom. Levante se plasirao u Primeru prvi put posle 39 godina.

Hart je u Levante stigao kao slobodan igrač iz ekipe Lidsa, koja je prošle sezone ispala iz engleske Premijer lige.

"Mislim da je dobro za moju karijeru što sam došao u najjaču ligu na svetu, špansku Primeru. Levante je vrlo ambiciozan klub i nadam se da ću uspeti da pomognem da ostanemo u elitnoj ligi što je duže moguće", rekao je 26-godišnji levi bek na konferenciji za novinare u Valensiji.

Hart, koji je odigrao 56 utakmica za reprezentaciju Republike Irske, u Lidsu je proveo predhodnih devet sezona i za to vreme nastupio je na 213 utakmica i postigao je 45 golova za tim sa Eland Rouda.

Nije mi bilo lako da napustim Lids, vezuju me za taj klub divna sećanja i mnogi prijatelji. Međutim, mislim da je odluka da dođem u Levante odlična. Iznenadio me je prijem na aerodromu. Daću sve od sebe na terenu da usrećim navijače”.

Hart će na obali Mediterana igrati zajedno sa Šveđaninom Johanom Mjelbijem, koji je u Levante došao iz Seltika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve