Nova vest
Fudbal

Petak, 09.07.2004.

08:59

Drulović potpisao za Penafiel

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore i doskorašnji fudbaler beogradskog Partizana 35-godišnji Ljubinko Drulović potpisao je ugovor sa novim portugalskim prvoligašem Penafielom. Drulović, koji je proveo deset godina u portugalskom fudbalu, gde je nastupao za ekipe Vitorije Gimaraeš, Portoa i Benfike, došao je u Penafiel na nagovor predsednika Antonija Oliveire koji mu je bio trener u Portou.

"Predsednika dobro poznajem, jer smo dve godine lepo saradjivali u Portu. Nadam se da ću u dresu Penafiela pružiti dobre igre i da ću pomoći svom novom klubu da ostvari postavljene ciljeve u predstojećoj sezoni. Neke od saigrača poznajem od ranije, tako da mislim da neću imati problema da se uklopim u novu sredinu", rekao je Drulović za portugalski sportski dnevnik "A Bola".

Ljubinko Drulović je igračku karijeru počeo u Zlataru iz Nove Varoši, zatim je nastupao za ekipe Sloge iz Požege i uzičke Slobode, pre nego što je prešao u beogradski Rad.

Iz Rada je otišao u Žil Visente, zatim je igrao za Porto i Benfiku, da bi prošlu sezonu proveo u beogradskom Partizanu.

Odigrao je 38 utakmica za reprezentaciju Jugoslavije i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve