Nova vest
Fudbal

Subota, 17.04.2004.

10:06

Muslin:"Spremni smo i orni"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda je deset dana pre 122. večitog derbija imala 7 bodova više od rivala, ali se u međuvremenu razlika svela na tri boda. Ipak, trener “crveno-belih” Slavoljub Muslin je optimista.

Izdanje protiv Obilića daje mi za pravo da budem optimista. Na nama je da se dobro spremimo i skocentrišemo za meč. Svi su spremni i orni, a najvažnije je da nemam povređenih igrača. Dakle, mogu da računam na sve, izuzev Miladinovića koji ima kartone. Verujem u svoje izabranike i smatram da su kadri da ostvare povoljan ishod”, rekao je Muslin i dodao da se uzda u verne navijače.

Kapiten Crvene zvezde Nemanja Vidić vratio se sa terapije u Lionu i odigrao meč sa Obilićem. Njegov povratak stabilizovao je odbranu lidera, a Vidić smatra da u derbiju nema favorita.

Favorit u derbijima ne postoji, tako da ne dajem veće šanse bilo kome. Partizan igra dobro, pre svega u defanzivi, gde su mnogo bolji nego prošle godine, i to je ključ njihovih prolećnih rezultata. Mi se ne možemo pohvaliti blistavom igrom u poslednje vreme. Razlog za to leži u tome što smo stalno bili desetkovani povredama. Međutim, primetan je napredak, svi smo se oporavili, tako da smo spremni i fizički i psihički za ‘večiti derbi’".

Marko Pantelić, koji je sa 12 golova trenutno drugi strelac lige, debitovaće u "večitom derbiju". Međutim, Pantelić se seća jednog meča iz takmičenja mlađih kategorija.

Tada smo pobedili rezultatom 13:0, a ja sam postigao čak šest golova. Moj kum Deki Stanković tri ili četiri puta je zatresao mrežu, ne sećam se tačno, ali zanimljivo je to da je na klupi crno-belih sedeo Ljubiša Tumbaković. Sada je druga priča, jer više nismo klinci. Verujem da nećemo razočarati naše navijače. Partizan je dobra ekipa, mi još bolji. Gladni smo trofeja”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve