Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2004.

18:32

Policija apeluje na mir u derbiju

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Beogradska policija pozvala je navijače fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda da se korektno ponašaju pre, za vreme i posle subotnje utakmice i upozorila da će u slučaju nereda "odlučno reagovati u skladu sa zakonskim ovlašćenjima".

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP) navodi se da će sutrašnju prvenstvenu utakmicu na stadionu Partizana obezbedjivati dovoljan broj pripadnik policije i Žandarmerije, koji će "preduzeti sve adekvatne mere i radnje kako bi se predupredili svi oblici nasilja kako u zoni stadiona tako i celoj teritoriji grada".

Policija je pozvala sve aktere derbija, da u okviru svojih nadležnosti preduzmu potrebne mere kako bi sportski događaj protekao u najboljem redu.

"U slučaju da do nereda ili bilo kog oblika nasilja ipak dođe, policija će odlučno i energicno reagovati, u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve