"Partizan ništa ne duguje Mateusu"

Izvor: B92 Srbija i Crna Gora
Podeli

Fudbalski klub Partizan odbio je danas sve optužbe iznete od bivšeg šefa stručnog štaba Lotara Mateusa i kao neosnovan odbacio njegov zahtev da mu Partizan isplati dug od 469.500 evra.

Uz opširno „Saopštenje za javnost FK Partizan“ na četiri strane priložena je i kopija dokumenta, koji je Mateus poslao direktoru Partizana Žarku Zečeviću 10. decembra prošle godine, u kojem ga obaveštava da „raskida ugovor sa prvakom Srbije i Crne Gore bez daljih obaveza prema bilo kome“.

U Saopštenju se "sa velikim žaljenjem konstatuje da je Lotar Mateus, bivši šef stručnog štaba FK Partizan, poveo medijsku kampanju protiv kluba u kome je donedavno radio i  sa kojim je postigao najveći uspeh u svojoj trenerskoj karijeri".

Rukovodilac pravne službe FK Partizan Darko Grubor naglasio je da po UEFA zakonu ni jedan trener, pa tako ni Mateus, nema pravo da se bavi kupo-prodajom igrača i da se tvrđenja nemačkog stručnjaka "apsolutne neistine".

Fudbal

Bajern sve dalje od titule

Bajernove šanse za titulu gotovo su nestale posle subotnjeg poraza od Borusije Dortmund od 2:0. Bavarci su gubili sa 2:0 kada je u 68. minutu isključen Mihael Balak i

Fudbal subota 17.04. 20:37 Komentara: 1

Muslin:"Spremni smo i orni"

Crvena zvezda je deset dana pre 122. večitog derbija imala 7 bodova više od rivala, ali se u međuvremenu razlika svela na tri boda. Ipak, trener “crveno-belih”

Fudbal subota 17.04. 10:06 Komentara: 14