Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.03.2004.

17:44

Ranijeri: "Ne kontaktiram sa drugim klubovima"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijanski trener engleskog fudbalskog prvoligaša Čelsija Klaudio Ranijeri, koji bi mogao da zapadnolondonski klub napusti krajem sezone, demantovao je navode britanske štampe da je u kontaktu sa drugim klubovima.

Neki britanski listovi su objavili da je trener Čelsija u kontaktu sa rivalskim londonskim klubom Totenhemom, što je Ranijeri demantovao.

"Nisam u kontaktu ni sa jednim drugim klubom. Večeras zaostajem šest bodova za Arsenalom (vodećeg u Premijer ligi) i još smo u Ligi šampiona. Trenutno se jedino koncentrišem na najbolje moguće rezultate Čelsija u ovoj sezoni", rekao je Ranijeri u saopštenju.

Spekulacije o tome da bi Ranijerija na funkciji trenera Čelsija mogao da zameni trener Engleske reprezentacije Sven Jeran Erikson proširile su se nakon što je u subotu objavljena fotografija na kojoj je prikazan Šveđanin kako ulazi kod Pitera Kenjona, generalnog direktora londonskog kluba.

Međutim, Erikson je u nedelju potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa engleskom Fudbalskom asocijacijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve