Nova vest
Fudbal

Subota, 27.03.2004.

17:42

Stojković: "Teško nam je, ali fudbal mora da ide dalje"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Fudbalskog saveza SCG Dragan Stojković, vratio se iz Pariza i obratio se novinarima povodom smrti generalnog sekretara Branka Bulatovića. On je izrazio saučešće porodici ubijenog Bulatovića i najavio da će se prijateljski meč sa Norveškom ipak igrati u sredu na stadionu Crvene zvezde.

Teško je objasniti zašto se ovo dogodilo. Svi smo potrešeni i ne možemo da verujemo da se ovakav gnusan čin desio na pragu naše fudbalske kuće. To nas ne može ostaviti ravnodušnim i osuđujemo svaki akt nasilja. Međutim, život mora da se nastavi. Fudbal se igrao pre nas, igraće se i posle nas i mi moramo da nastavimo da se bavimo svojim poslom. Obavestili smo UEFA da će se naši predstojeći mečevi igrati po planu. Smogli smo snage za to, jer smo sigurni da bi Bulatović , kao veliki fudbalski zaljubljenik, želeo da bude tako“.

Stojković je dodao da u naš fudbalski savez i dalje stižu telegrami iz celog sveta. On je nabrojao neke od njih, među kojima su fudbalski savezi Ukrajine, Španije, Bugarske, a presednik našeg saveza razgovarao je sa centralama UEFA i FIFA.

 Komemoracija povodom smrti Branka Bulatovića održaće se u Skupštini grada Beograda, u ponedeljak u 13 časova. Bulatović će biti sahranjen istog dana u 17 časova na Novom Groblju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve