Nova vest
Fudbal

Petak, 27.02.2004.

20:39

Loko Gonsales se vraća na teren u 42. godini

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Napadač Gabrijel "Loko" Gonsales zaigraće ponovo za Olimpiju iz Asunsiona, nakon što je odslužio dvogodišnju suspenziju zbog udaranja sudije, preneli su mediji u Paragvaju.

"Razgovarao sam sa predsednikom (Olimpije) Osvaldom Domingezom Dibom i sve je rešeno. Kako stvari stoje ponovo ću postati profesionalac", rekao je 42-godišnji Gonsales, koji je dobio nadimak "Ludak" zbog svog nasilnog ponašanja, kako na terenu, tako i van njega.

Gonsales je u septembru 2001. godine kažnjen doživotnom zabranom igranja fudbala, zato što je nokautirao sudiju Benita Luga, koji ga je isključio na prvenstvenom meču.

Lugo je kasnije prebačen u bolnicu, ali su na sreću konstatovane samo lakše povrede. Gonsales je posle nekoliko žalbi, ipak, uspeo da se izbori da mu se doživotna zabrana igranja fudbala preinači u dvogodišnju, a period kazne je istekao krajem prošle godine. Od tada on pokušava da ubedi zvaničnike Olimpije da ga ponovo angažuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve