Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2004.

20:03

Veron se vraća za dva meseca

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaler engelskog Čelsija, Argentinac Huan Sebastijan Veron, izrazio je nadu da će se na teren vratiti za dva meseca nakon prošlonedeljene operacije diskus hernije.

"Prvih 25 dana oporavka provešću u Argentini. Ako sve bude kako treba igraću ponovo za dva meseca", rekao je Veron argentinskom dnevniku "El Dia".

Veron je naveo da sada brine o tome da rana zaraste kako treba i da ne bude komplikacija. Argentinski mediji su, inače, iznosili procenu da on neće moći da igra do maja, dok su njegovi lekari odbijali da bilo šta komentarišu.

Veron se sada oporavlja u svom domu u gradu La Plata, u blizini Buenos Ajresa. Svedoci navode da tog veznog igrača čuva čitav jedan tim telohranitelja.

Uklještenje nerva izmedju dva pršljena kod Verona su konstatovali lekari argentinske reprezentacije uoči utakmice protiv Kolumbije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2006. godine.

Posle terapije u Rimu 28-godišnji Veron odlučio je da se ipak podvrgne operaciji u Argentini.

Veron je u dosadašnjoj karijeri nastupao za argentinske ekipe Estudijantes i Boka Juniors, zatim je u Italiji igrao za Sampdoriju, Parmu i Lacio, odakle je prešao u engleski Mančester Junajted, a potom u Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve