Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2004.

12:10

Džordž Best ponovo u problemima

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivša zvezda Mančester Junajteda Džordž Best kažnjen je 20-omesečnom zabranom upravljanja automobilom i novčano 1,500 funti, pošto je pred sudijom priznao krivicu za incident koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima u petak, kada je upravljao automobilom sa nedozvoljenom količinom alkohola u krvi.

57-ogodišnji Best je poslednjih meseci u ozbiljnoj krizi pošto je posle male “suve” pauze opet počeo da pije. Prošlog novembra Best je ciglama gađao automobil bivše supruge Aleks, pošto je sumnjao da ga vara. Par meseci ranije bračni par Best se razveo, pošto Džordž nije uspeo da se odvikne od alkohola iako je imao transplantaciju jetre u julu 2002. godine.

Džordž Best je bio član šampionske generacije Mančestera koja je 1968. godine osvojila Kup šampiona, a kombinacija talenta i dobrog izgleda napravila je od njega prvog britanskog superstara i preteču onoga šta je danas Dejvid Bekam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve