Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.01.2004.

23:45

Real i Sevilja na pragu polufinala "kupa Kralja"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Sevilje i Reala nalaze se na korak od polufinala kupa Kralja pošto su u prvim mečevima četvrtfinala zabeležili ubedljive pobede.

Real je na “Santiago Bernabeu” savladao velikog rivala Valensiju 3:0, dok je Sevilja demolirala madridski Atletiko 4:0 i stekla gotovo nedostižnu prednost pred revanš na “Visente Kalderonu”.

Real je trojke došao golovima Raula u 31. Ronalda u 80. i Figa u 86.minutu iz penala. Meč su obeležila i dva isključenja pošto su zbog duplih žutih kartona pre vremena u svlačionicu morali Bekam i Albelda (u 88. i 89.minutu). Sa druge strane, Sevilja je neočekivano ponizila Atletiko 4:0, koji je prošle nedelje eliminisao Deportivo.

Za Madridjane je sve naopako krenulo već u 19.minutu kada je seriju otvorio Dario Silva, da bi Rejes i Pablo Alfaro u 4 minuta (u periodu od 24. do 28.) nagovestili ubedljiv trijumf. Posao je završio Baptista u 78.minutu, a ni isključenje Navara ( dva žuta kartona) u 84.minutu nije pomutilo slavlje domaćih igrača.

U preostala dva meča koja su na programu u četvrtak, sastaju se Alaves – Selta I Barselona – Real Saragosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve